A vegyesipari munka után saját vállalkozást indítottam

Nagyon sokáig egy kis cégnél dolgoztam. Családias volt a hangulat, viszont ennél többre vágytam. Átmentem egy nagyobb céghez, de ott sem éreztem azt, hogy megérkeztem, nekem itt a helyem. Ekkor döntöttem úgy, hogy alapítok egy saját céget. Az ötlet hirtelen jött, de ahogy egyre jobban kezdtem beleásni magam a témába rájöttem, hogy ez lesz az, amit én keresek. Nagyon megtetszett az egész vállalkozás és már alig vártam, hogy elindíthassam a saját cégemet.

Az elindulás nem volt zökkenő mentes, de annál jobban élveztem. Először a vállalkozásom székhelyének a saját házamat szerettem volna, de időközben rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24 oldalára, aminek köszönhetően rájöttem, hogy jobban járok ha külön választom a magánéletet és a céget.

Éppen ezért alaposan utána jártam ennek is. A székhelyszolgáltató budapest területén dolgozik leginkább. Még iparűzési adó mentes településre is lehet kérni a székhelyed, ha szeretnéd. Ez akkor lehet jó választás, ha a költségeket megnézve ennek köszönhetően jobban jössz ki. Nem mindenkinek az iparűzési adó mentes település a legjobb választás, így ennek is alaposan utána kell nézni.

A Székhelyszolgáltatás24 csapata olyan szolgáltatást nyújt minden ügyfelének, aminek köszönhetően a közös munka gördülékenyen megy. A saját életedet is meg tudod könnyíteni azzal, ha egy ilyen feladatot átruházol másra. Jelen esetben a Székhelyszolgáltatás24 csapatára.

Nekik köszönhetően nem kell többé a postai küldeményekkel foglalkoznod, nem kell külön adminisztrációt fenntartani a székhelyen és minden esetben törvényesen és jogszerűen járnak el. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így ha segítségre lenne szükségük, azt is könnyen megkapják. A hatósági szerveket ők fogadják a székhelyen, neked ezzel sem kell foglalkoznod.

Minden levelet időben átvesznek és e-mailen továbbítják neked. A csomagokat is elküldik az általad megadott címre minden hónap elején.

A cég pénzügyileg stabil, így attól sem kell aggódnod, hogy időközben történik velük valami és nem fogják tudni ellátni a székhelyed feladatait.

Amennyiben megszeretnéd könnyíteni a saját dolgodat és olyan céget szeretnél megbízni, akiknek már van tapasztalata, akkor a Székhelyszolgáltatás24 az egyik legjobb választás.

Már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és folyamatosan fejlesztik magukat. Ennek köszönhetően pontosan tudják, hogy hogyan járjanak el egyes helyzetekben, nem érheti őket már sok meglepetés.

Ha Te sem szeretnél különösebben foglalkozni a székhelyeddel, de nem szeretnéd az otthonodba bejelenteni a céget, akkor a Székhelyszolgáltatás24 való neked.

Még külön irodát/ tárgyalót sem kell bérelned, mert a Székhelyszolgáltatás24 havonta egyszer ingyenesen biztosít számodra egy tárgyalót. Ez jó lehetőség tud lenni akkor, ha csak ritkán szoktál tárgyalásokat tartani, de havonta egyszer jól jönne egy tárgyaló, ahol mindent alaposan meg tudtok beszélni és az ügyfeleket is tudod itt fogadni.

A Székhelyszolgáltatás a tőle telhető legtöbbet és legjobbat nyújtja az már csak rajtad áll, hogy szükséged van-e erre a segítségre és ha igen, elfogadod-e. Amennyiben élsz a lehetőséggel, akkor garantáltan nem fogod megbánni. Nagy terhet tudnak levenni a válladról, hiszen egy feladatkörrel kevesebb fogja nyomni a válladat. Nekik köszönhetően tudni fogod, hogy a székhelyed ügyei jól haladnak és ezzel neked külön nem kell foglalkoznod.

Ez jól hangzik, ugye? Ha tetszik ez a lehetőség, akkor mindenképp nézz szét az oldalukon. Nem fogod megbánni a székhelyszolgáltató budapest közül a Székhelyszolgáltatás24-et választod.