Tévé játék, és a cross bukósisak

Mivel kint nem igazán olyan az idő, hogy lehetne játszani, így bent kellett valami olyan elfoglaltságot találni, ami a gyerekeket is leköti. Már nagyon régen nem játszottunk a tévé játékkal, amit karácsonyra kaptunk, így arra gondoltunk, hogy elő vehetnénk, és játszhatnánk rajta.

A tévé játékgolf-1002808_640

Ezt a játékot a Jézuska hozta a gyerekeknek karácsonyra. Igen csak meglepődtek, mert erre egyáltalán nem számítottak, mert még a listára sem írták fel azok közé amit szeretnének De hét nem ez a legmegfelelőbb ajándék? Ami nem szerepel a listán, de ennek ellenére örülnek neki?

Amikor kibontották nem is értették először, hogy vajon tényleg az van benne, amit szerettek volna, vagy csak a doboz z. Úgy örültek, hogy majd kiugrottak a bőrükből. Kérdezgették is, hogy vajon honnan tudta ezt a Jézuska, hiszen nem is írták fel a listára, és hogy ő ezt nem értik, Persze én nagyon könnyen elintéztem a kérdést, mert közöltem velük, hogy a Jézuska mindent lát egész évben, és hogy ha ő nem akar, akkor úgy sem hoz semmit sem. Persze ők még kicsik, és nem tudják a valóságot…

Szóval  a rossz idő miatt úgy döntöttem, hogy vegyük elő, és játszunk vele. Hiszen annyi pálya van rajta, amit még nem is láttak, és ha játszanak rajta sokat, akkor mindig kapnak valami meglepetést. Valahogy úgy van ez kitalálva, hogy minél többet ülsz előtte, annál jobban értékeli. Nagyon mókás volt legutóbb is, hiszen azt kapták a sok lejátszott óráért ajándékba, hogy az egyik figurát megszemélyesíthették, felöltöztethették, amit akartak megszerkesztettek rajta. Képzeljétek, még egy cross bukósisakot is kapott. Jól nézett ki apa a játékban is, mert mindig motort használt, és király holmikat kapott. Persze mindegyik gyerek azzal akart játszani, az ő figurájával, így volt veszekedés rajta.

Azért egy kicsivel egyszerűbb, a játék ha kint lehet lenni, hiszen nagyobb a mozgás terük a gyerekeknek, és akkor nem vesznek össze minden apróságon mint most.