Egyszer volt, hol nem volt egy szétázott raktárkészlet és sok-sok túlóra

Nagymamám mindig elő tud állni olyan történetekkel, melyeket még annak előtte nem hallottunk tőle. Sokat mesél a volt munkahelyéről is, a helyi Vegyesipari Szövetkezetről, ahol egy életet dolgozott le varrónőként. Kevés olyan dolog volt, amit ő ne látott-hallott volna, vagy ne történt volna meg vele vagy a környezetében valakivel.

Egyszer elmesélte, hogy akkora csőtörés volt a szövetkezet raktárában, hogy az összes áru tönkrement. Csak nagyon sokára sikerült a hibát elhárítani és elázott az áru nagyrésze. Minden mehetett a selejtbe és persze túlórázniuk is kellett, hogy újratölthessék a készleteket. Jó nagy kárt okozott a szöveteknek a kiömlő víz, amik teljesen szétáztak és persze használhatatlanná váltak.

Akkor még persze más idők jártak, de ez bizonyosan nem történt volna meg, ha találnak olyan profi és gyorsan dolgozó hibaelhárító vállalkozást, mint a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24. Ez egy budapesti cég melynek szolgáltatása Budapest minden kerületéből és Pest megye minden településéről elérhető. Víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatosan nyújtanak profi szolgáltatást, korrekt árakon. Több, mint 30 éve vannak jelen a piacon tapasztalt, profi szakembereik bármilyen felmerülő gondra találnak megoldást. Szolgáltatásuk lakások, családi házak, társasházak, panelházak és ipari létesítmények és cégek számára is elérhető.

Nemcsak javítás, vagy szervizelés, de csere és kiépítés esetén is tudnak segíteni, ha víz-, gáz- vagy fűtési rendszereket érintő problémáról, vagy megbízásról van is szó.

Tevékenységek körük nagyon változatos: ha duguláselhárítás, csatornatisztítás, csőtörés, kádfelújítás, csaptelepcsere, kazánszerelés, bojlerjavítás akkor Víz Gáz Fűtés Szerelő 24.

A honlapjukon közzétett telefonszám 0 és 24 óra között hívható, vagy lehet visszahívást is kérni. Ha halaszthatatlan esetről van szó, szakembereik egy órán belül a helyszínre érkeznek.  Telefonon tanácsadást kérhetünk bármely felmerülő problémáról, amiért nem számítanak fel külön díjat. A kiszállás, amennyiben munkavégzés is történik, szintén díjmentes. Egyébként rendkívül kedvező árakon dolgoznak, az elvégzett munkáról minden esetben kap számlát is az ügyfél. A kiállított bizonylatot minden biztosító elfogadja abban az esetben, ha kárigény benyújtására kerülne sor.

Ha a Szövetkezet idején létezett volna a Víz Gáz Fűtésszerelő 24, akkor nem ázott volna szét a csőtörésben az egész raktárkészlet. Nagyi pedig minden bizonnyal megúszott volna jópár túlórát. Itt a vége, fuss el véle.