Egy szövetkezet előnyei

Egy vegyesipari szövetkezetnél dolgozom, leginkább fémszerkezetek gyártásával foglalkozunk. Elég családias a munkahely, nem vagyunk ugyanis valami nagy cég. Mindössze 7-en vagyunk a cégnél. Persze ez is bőven elég. Szerencsére mind jól kijövünk egymással, így nincs széthúzás a csapatban. Ez olyannyira igaz, hogy mind a hét dolgozó, a nagyfőnökkel együtt, ugyan annak a hobbinak él. Van ugyanis egy úgynevezett motoros ”bandánk”. 24 tagból áll a társaság és persze nem azok az aszfaltbetyár típusok vagyunk. Inkább csak szeretjük a jó motorokat, és a sebességet, valamint a bőrszerkókat. Megvannak a maga előnyei az ilyen társaságnak. Rendszeresen szervezünk ugyanis kirándulásokat, szórakozásokat, amik a közös érdeklődési kör miatt általában mindenki számára kielégítően szórakoztatóak.

Ezen kívül folyamatosan adjuk tovább egymásnak a különböző infókat. Főleg a motorokkal és a kiegészítőkkel kapcsolatban. Ennek hála tudtam még én is, hogy kijött egy vadonatúj motoros bőrkabát. Perforált marhabőrből készült, így a védelem és a jó kinézet mellett még kellően légáteresztő is volt ahhoz, hogy kényelmes legyen, különösen szembeszélben. Azonnal le is csaptam a termékre, és nem csalódtam. Természetesen mind ugyan annál a cégnél szerezzük be a kiegészítőinket. A Shox ugyanis még sosem hagyott minket cserben. Főleg a kezdőknek ajánlom, hogy lépjenek velük kapcsolatban, ugyanis rendkívül ügyfélbarát a cég. Emlékszem nekem is rengeteget segítettek, amikor először jártam ott. Tanácsokat adtak, mit, hogyan érdemes, és segítettek összeválogatni az én céljaimnak megfelelő ruhákat. Óriási választékuk van, és meglepően jó minőségű termékeke elérhetőek rajtuk keresztül, olcsó áron. Ráadásul rengeteg akcióval is kedveskednek vendégeiknek, így kifejezetten sűrűn megfordulunk náluk. Ez a legutóbbi szerzeményem is nagy fogás volt.

Eleve szeretem a bőr dolgokat. Különösen akkor, ha igazi bőrről beszélünk. Ráadásul illet is a kabát a többi felszerelésemhez. Azonban az külön pozitívum, hogy nem csak a megfelelő védelmet tudja biztosítani egy ilyen felső, hanem még a megfelelő kényelmet is. A perforációról beszéltem már, a megfelelő hűtés érdekében, de emellett is nagyon kényelmes a ruha, általában olyan érzés viselni, mint egy hétköznapi kabátot. Ráadásul visszatérő vásárlóként még kedvezményt is kaptam az árból, így még jobban jártam, hogy ismét őket választottam.

Természetesen minden más termékükről is el lehet mondani, hogy jó minőségűek, stílusosak, és kényelmesek, ráadásul, ahogy azt már említettem, ár-érték arány tekintetében is igazán jók. Nem véletlen, hogy ameddig a szövetkezetünk együtt jár motorozni, addig a jövőben is tőlük szerezzük majd be, az ehhez az időtöltéshez szükséges felszerelést. Aki nem ismeri őket, annak itt az ideje rájuk nézni. Hajrá.