Biztonságban beázás esetén is

Sokéves lakásbérlés után nemrég abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy lehetőségem nyílt egy ingatlan vásárlására. Mivel mindig is kedveltem a Duna-partot, és sok időt töltök evezéssel, egy kisebb Duna-parti ingatlanra esett a választásom Surány közelében.

Sok időt és energiát fektettem az ingatlan felújításába, az elmúlt fél év szinte összes hétvégéjét ott töltöttem, és mostanra elmondhatom, elégedett vagyok az eredménnyel. Így készen álltam rá, hogy végre belevessem magam az evezésbe. Felhőtlen örömöm azonban nem tartott sokáig, az elmúlt idők esőzése ugyanis nem várt következménnyel járt, házamat elöntötte az ár. A szomszédom fejét csóválva hallgatta a panaszkodásom, és közölte, arrafelé bizony gyakran megesik az ilyesmi, nem árt biztosítást kötni.

Úgy döntöttem, megfogadom a tanácsát és belekezdtem a lázas keresgélésbe. Mivel a ház vásárlása és a felújítások alaposan megkurtították az anyagi lehetőségeimet, olyan szolgáltatást kerestem, ami jutányos áron igénybe vehető. A legfontosabb szempont azonban mégsem ez volt, hanem a lakásbiztosítás tartalma, hiszen a lakás beázása volt az elsődleges aggodalmam.

Nemrég összefutottam egy volt osztálytársammal, aki mint kiderült, a Vegyesipari Szövetkezetnél dolgozik, és mint elmondta, szintén mostanában kötött lakásbiztosítást. Azt mondta, ne is keressek tovább, vegyem fel a kapcsolatot a Pannon-Safe biztosítóval, akiknél számomra kifejezetten kedvező lehet a lakásbiztosítás tartalma. Fedezetük többek között nemcsak a lopás és a tűz általi károkra, de beázásra is kiterjed, emellett igen kedvező árakkal is dolgoznak. Ismerősöm hosszasan ecsetelte, milyen kellemes tapasztalatai fűződnek a céghez, így mikor hazaértem első dolgom volt, hogy felkeressem a honlapjukat.

Nemsokára fel is kerestem őket és megállapítottam, hogy a kedvező feltételek mellett gyors és korrekt ügyintézés, a segítőkész kiszolgálás is a cég előnyeihez írható. Mára boldogan vallom magam ügyfelüknek, és még a szomszédomnak is beajánlottam őket, aki örömmel hallotta, hogy megfogadtam a tanácsát. Az aggodalmak helyett így most már az evezésre fordíthatom az energiáimat.