Fürdőszoba ötletek a Vegyesipari Szövetkezetnek köszönhetően

Éppen azon gondolkoztam a hétvégén, hogy mire kezdjem el elkölteni a pénzemet. Azért lett hirtelen félretett pénzem, mert szakítottam a barátnőmmel, elköltözött tőlem. Mivel saját lakásom van, így arra gondoltam, hogy eléggé értékálló lenne, ha a lakást újítgatnám szépen lassan. Arra gondoltam, hogy a fürdőszobával kezdem. Nálam a fürdőszobában van a vécé is, így lehet vécékagylót is fogok cserélni.

Sokat böngésztem a neten, próbáltam ötleteket szerezni, ihletet kapni, de semmi. Bementem a legjobb barátomhoz a munkahelyére. Neki mindig mindenre van válasza és ötlete, biztos voltam benne, hogy tud majd mit mondani, ami alapján el tudok indulni.

Így is tettem, meglátogattam a Vegyesipari Szövetkezetben egy keddi napon, én éppen szabadságon voltam aznap. Beléptem és láttam, hogy Géza éppen lakatot és zárakat bütyköl, de volt rám pár perce azért. Azt mondta, pont erről tanakodtak pár hete a kollégáival, hogy az egyikük fürdőszobát szeretne felújítani, de nincs ötlete. Rátaláltak egy weboldalra, ahol fürdőszoba ötletek voltak, és hamar fel is keresték a céget segítség kérés miatt.

Mint kiderült elég gyorsan, a cég tulaja egy általános iskolás volt osztálytársam. Elég ritka neve van, így biztos voltam benne, hogy ő az. Őt kértem a telefonhoz és hamar megtaláltuk a közös nevezőt, majd lebeszéltünk egy személyes találkozót is. Rákövetkező nap találkoztunk is egy kávézóban Áronnal, de még az üzlet előtt átbeszéltük, hogy kivel mi történt. Azzal kezdte, hogy középiskola alatt több szezont kint töltött Ausztriában, felszolgált és így rakott félre például arra is, hogy céget tudjon alapítani itthon.

Hihetetlen, hogy Áronnak mekkora akaratereje van! Szinte semmi fölöslegesre nem költött kint, csak hogy itthon meg tudja csinálni a saját cégét. Állták neki az étkezést és a szállást is. Feleségével ketten kezdték el a céget, ami végül is fürdőszoba ötletek adásával foglalkozik. Nagyon szépen kidolgozott honlapjuk van, és nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfélközpontúságra is, ami nagyon szimpatikus a mai világban. Rengeteg céggel találkozni, akik félvállról veszik az embert (ügyfelet), esetleg lekezelően válaszolnak, miközben tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy az az ügyfél több százezer forintot akar ott hagyni náluk, amiből ők is kapják a fizetésüket. Nem értem én ezt a mentalitást. De így legalább Áronék könnyen ki tudnak tűnni a tömegből ezzel a szuper ügyfélkezeléssel. Közvetlenek, barátságosak, korrektek és mindig arra adnak választ, amit az ember kérdez. Nem beszélnek félre, nem felkészületlenek. Tökéletesen tisztában vannak az egész folyamattal és testreszabott árajánlatokat tudnak csinálni mindenkinek.

Hamar nyélbe is ütöttük a bizniszt Áronnal, kaptam baráti kedvezményt is és azon nyomban átbeszéltük a fürdőszoba ötletek témakörben minden lehetséges opciót!