A Vegyesipari Szövetkezetben is híre ment a Méta Autószerviznek

Bevallom, főként én voltam az, aki a Vegyesipari Szövetkezetben elhíresztelte a Méta Autószerviz nevét. Már több mint egy évtizede dolgozok itt, ezért a kollégáimmal szinte baráti a viszonyunk. Ezért, ha valamelyikünknek segítségre van szüksége, akkor mi segítünk. Így nem csak a vegyesipart támogatjuk, de egymást is. Az egyik kollégámat a futómű beállítás ár érdekelte, és ekkor dobtam be a metaautoszerviz.hu csapatát. Ezután pedig már magától terjedt a hírük tovább.

Nagyon jó munkát végeznek minden egyes alkalommal, ezért nem is csoda, hogy ennyien szeretik őket. Ennek köszönhető az is, hogy több ezer elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek.

A metaautoszerviz.hu oldalon a futómű beállítás ár mellett minden szolgálgatásuk díja pontosan megtalálható. Nem akartak zsákbamacskát árulni, ezért már azelőtt megnézheted az árakat, hogy egyáltalán felvennéd velük a kapcsolatot. Azt azonban érdemes lehet megjegyezni, hogy nagyszerű ár-érték arányban vehetők igénybe a szolgáltatásaik.

Már több mint 15 éve vannak a szakmában, ezért a szakértelmük és a tapasztalatuk kimagasló. Mindemellett pedig még ügyfélközpontúan is gondolkoznak, ezért mindent megtesznek az ügyfélelégedettség érdekében.

A könnyebb és gyorsabb munkavégzés miatt elektronikusan megkapsz minden ajánlatot. E-mailben küldik el mindig az árajánlatokat, hogy mindennek legyen nyoma és az ügyintézéssel ne menjen feleslegesen az idő.

Márkafüggetlen szervizként pedig az egész Vegyesipari Szövetkezet tudja hozzájuk vinni az autóját és kisteher gépjárművét. Ugyanis a metaautoszerviz.hu nem csak személyautókkal foglalkozik. A garanciának köszönhetően pedig legalább egy fél évig biztosan nem lesz plusz kiadásod az autó miatt, ha hozzájuk viszed azt. A futómű beállítás árak miatt pedig keresd a weboldalukat: metaautoszerviz.hu.